Lajme

Parlamenti i Zvicrës ngritet në këmbë dhe duartroket Vjosa Osmanin

U.d. e presidentes, Vjosa Osmani, është mirëpritur nga Parlamenti i Zvicrës.

“Të nderuar me pritjen e bërë nga Këshilli Kombëtar (Parlamenti) i Zvicrës për delegacionin tonë në mbledhjen plenare të këtij Këshilli”, ka shkruar Osmani.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI