Portrete të firmave

Ofertë fantastike në NimiTV – përfito nga zbritja e madhe

Për të gjithë ata që jetojnë në diasporë, NimiTV ju ofron zbritjen e madhe për abonimet 6 dhe 12 muaj.

Oferta 12 mujore nga 130.56€ në vetëm 99.99€
Oferta 6 mujore nga 66.28€ në vetëm 49.99€

Për të shikuar TV kanalet shqip, instaloni aplikacionin falas për Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Apple TV, Roku TV etj.

NimiTV ka mbi 240 kanale, përfshirë: RTK, Dukagjini, Klan Kosova dhe AlsatM te cilat janë ekskluzive në këtë platformë televizive.

Po ashtu ju mund të gjeni 40 kanale filmi, si dhe 40 kanale të muzikës.

NimiTV mendon edhe për fansat e sportit prandaj ju ofron 22 liga sportive si dhe të gjitha eventet më të ndjekura sportive vendore dhe ndërkombëtare në futboll, basketboll dhe sporte të tjera – pa pagesë shtesë.

Klientëve të saj kjo platformë ju ofron teknologjinë e fundit dhe kualitetin më të lartë, sinjal pa ndërprerje, si dhe platforma e vetme iptv shqip që ofron shërbim 24/7 për konsumatorë.

Së bashku me familjen dhe shoqërinë tuaj, shijoni përvojën dhe kënaqësinë që ofron NimiTV, prandaj vizitoni web faqen NimiTV apo kontaktoni në numrat e telefonit:

Zvicër +41-44-578-88-99 

Gjermani  +49-221-59988956 

Angli +02 03 139 9024 

Greqi +30-211-198-3848 

Itali +39-068-336-4687 

Australia +61 261 884 899 

Austri +43 125 302 2270 

Norvegji +47 219 54906 

Suedi +46 85 352 7812 

Belgjikë +32 2 893 70 98 

Finlandë +35 892 317 0541 

Franca +08 00 90 95 87 

Holanda +080-0023-2267

Luxembourg +35-227-861-384 

Artikull i sponzorizuar