Lajme

Konferenca e parë ndërkombëtare interdisiplinore me mjekë nga diaspora

Bëhet e ditur se programi i konferencës së parë ndërkombëtare interdisiplinore është e organizuar nga Shoqata e mjëkëve shqiptarë në Gjermani dhe Lidhja e mjekëve shqiptarë në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Me mbështetjen e jashtëzakonshme të “Yess Pharma”, konferenca do të përmbajë 9 ligjërime nga mjekë shqiptarë nga Gjermania, Zvicra, Belgjika dhe Maqedonia e Veriut.

Konferenca është e akredituar me 8 kredite nga Dhoma e Mjekëve të Bavarisë.

Pjesëmarrja në konferencë është falas.

Mbrëmja gala “Get Together” me aktorë të famshëm të humorit nga Kosova dhe këngëtari Selami Kolonja.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "15:00 16:00 16:00 16:20 16:20 16:30 Ramadan Jashari Kardiokirurg, Belgjikë immigrant organ issue donation and transplantation Q&A 16:30 16:50 16:50 17:00 Cuculi- Kardiolog, Zvicer 'Trajtimi sẽmundjeve koronare stenta' Q&A 17:20 Manuela Canaj Mjeke pergjithshme, Gjermani Skleroza Multiple' Q&A 17:30 17:50 17:50 Gani Oruqaj Pneumolog, Mjek trajtimit intensiv, Gjermani Menaxhimi| pacienteve CoV-19 kujdesin intensiv: Follow-up ambulator pacienteve Q&A 18:00 Memedi, Semun 18:20-18:30 18:30 Endokrinologë, Veriut Palmes dhe ndaj radikalève melqine zeze, dhe metabolizmin karbohidrateve eksperimental moshes Q&A minjte mbyllese organizatoreve/ Abschlussdikussionen, Verabschiedung durch Organisatoren Mbrêmja Gala GetTogether Aktoret Humorit: Fatmir Spahiu Kengetari: Selami Kolonja Prapashtica Interdisziplinäre Medizin eine internationale Vortragsreihe"


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI