AT Balkani

Italia ashpërson masat, pas rasteve me variantin Delta

Në Itali pritet që qeveria të vendosë kufizime për ata persona që nuk janë të vaksinuar, duke përfshirë ndalimin e shërbimit në restorante të mbyllura ose hyrjen në klube të natës, palestra dhe stadiume.

Qeveria po shqyrton kufizimin e hyrjes në trena dhe fluturime të brendshme, ku mund të kërkohen prova të vaksinimit ose një test negativ i koronavirusit.

Rritja e të infektuarve, kryesisht me variantin Delta, ka nxitur thirrjet për vaksinime.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI