Muzikë

Grupi shqiptar që ‘rilindi’ në kohë karantine synon suksese

Grupi PMKings përbehet nga Piro Gegolli, Miri Mejdolli, Kleant Kryemadis

Tre të rinj shqiptarë emigrantë, kanë vendosur të ribashkohen, duke synuar suksese për të ardhmen, shkruan albinfo.ch.

Grupi është i ri, i cili në kohë karantine lindi përsëri me ëndrra dhe dëshirë të zjarrtë për suksese. Pas 13 vitesh, Piro Gegolli, Miri Mejdolli, Kleant Kryemadis të ashtuquajturit PMKings vijnë plot energji me rrymën e re muzikore Trap me projektin Pina!

Një këngë e shkruar nga reperi i njohur ALBA Ëizzy dhe realizuar nga trz.entertainment video Produktion.

PMKingsat kanë disa projekte akoma më të bukura dhe qëllimi i tyre është që muzika e bukur të dëgjohet përtej kufijve në gjuhën shqipe.

“Diaspora është qëllimi ynë”, shprehen tre anëtarët e grupit PMKings.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI