Lajme

Grevat në hekurudha bllokojnë pushuesit në Francë

Franca po vuan nga një grevë në transportin hekurudhor, që po u vështirëson qytetarëve nisjen e pushimeve verore.

Itinerari i një treni në 4 është anuluar dhe trafiku rajonal është çoroditur.

Sindikatat u kanë kujtuar autoriteteve se punonjësve të sektorit u janë ngrirë pagat për shumë vite me radhë.

Ata kërkojnë tani një rritje rritje pagash, në linjë me rritjen e inflacionit

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI