Lajme

Cilat vende evropiane kanë ujin më të pastër për not?

Shumica e vendeve evropiane kanë shumë pika noti që u vlerësuan ‘të shkëlqyera’ nga Agjencia Evropiane e Mjedisit, transmeton albinfo.ch.

Të paktën 9 vende, mes tyre Malta, Greqia, Kroacia, Danimarka dhe Gjermania, ishin ndër vendet me ujëra të pastra.

Franca gjithnjë e popullarizuar doli më pak – vetëm tre të katërtat e ujërave për të notuar u vlerësuan si të shkëlqyera. Polonia mori notën më të keqe në Evropë.

Në disa vende të tjera duhet të mendoni dy herë përpara se të bëni një zhytje, paralajmëruan autorët e raportit, transmeton albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI