Lajme

Çdo familje në Austri duhet të ketë marrë një kupon energjie me vlerë 150 euro

Deri në fund të tetorit, çdo familje në Austri duhet të ketë marrë një kupon energjie me vlerë 150 euro, i cili mund të shlyhet dhe t’i jepet furnizuesit të energjisë elektrike.

Tani afati për të kërkuar një kupon është shtyrë deri në fund të tetorit. Gjithashtu ka më shumë kohë për të shlyer kuponin, deri në fund të vitit në vend të fundit të tetorit. Kuponi nuk mund të përdoret në vitin 2023, përcjell albinfo.ch.

Familjet që nuk e kanë shlyer ende kuponin e tyre ose duhet të aplikojnë për një të ri, për shembull sepse kuponi ka humbur ose nuk ka mbërritur, kanë më shumë kohë për ta bërë këtë.

Tashmë kuponët e rinj mund të kërkohen nga linja telefonike për kompensimin e kostos së energjisë në 050 233 798 deri në fund të tetorit. /Albinfo.at.

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI