Lajme

Afati i pagesave të taksave në Zvicër, deri në fund të këtij muaji

Mos harroni të paraqisni taksat deri të premten

Deklaratat tatimore zvicerane duhet të bëhen deri më 31 mars. Paraqitja me vonesë, pa kërkuar më parë zgjatje, do të ketë gjoba, shuma e të cilave varet nga kantoni i vendbanimit dhe të ardhurat tuaja.

Ky artikull shpjegon se si duhet të kërkoni një afat të ri:

https://www.thelocal.ch/20210322/when-to-lodge-your-tax-in-switzerland-and-how-to-get-an-extension

Mos e shtyni: sado e pakëndshme të jetë pagesa e taksave, nuk mund t’i shpëtojmë kësaj barre.

I vetmi justifikim i vlefshëm për të mos paraqitur në kohë (ose fare, për këtë çështje), është vdekja. Por a dëshiron vërtet të shkosh kaq larg?